Objednávky s HHCP cartridge odesíláme od 24.4.2024

CANNABUS

NovinkaCANNA BUS DELIVERY
Bude to jízda!

Jedem na to

Canna Bus není jen další „no name“ dodávka na ulici. Je to pohyblivá základna CaliFarms, kterou jsme naplnili tím nejlepším konopím! Najdeš v ní všechno, co opravdový sběratel potřebuje – květy plné pryskyřice, CBD oleje, vape peny, náplně, předbalené jointy… I všechno mezi tím. 🤫 Prostě prvotřídní zboží, které ti doručíme až pod nos.

 

Jak doručování funguje?

Jsi v Praze a potřebuješ doplnit zásoby? Pohybujeme se z místa na místo, tak nás sleduj na sítích , ať víš, kde přesně Canna Bus najdeš. Až uvidíš dodávku s crazy barevným polepem, ze které se line kouř, máš vyhráno. Pak stačí jen mrknout, ukázat na produkt a my ti ho v rychlosti zabalíme a přihodíme i nějakou drobnost navíc.

 

Tour de Česko CANNA BUSEM

Nejčastěji se pohybujeme v centru Prahy. V létě ale chystáme velkou tour po České republice a naši trasu můžeš ovlivnit i ty. Víš, kde bychom neměli chybět?

Zavolej a dej nám echo na +420 702 420 420

Ať už se uvidíme ve tvém městě, na festivalu nebo jiné akci, můžeš se 100% spolehnout, že s sebou vždy budeme mít něco extra. .

Kde se určitě vidíme:

26–28/4/2024

Konopex Ostrava

25/10/2024

O2 arena – Ektor

1-3/11/2024

Cannafest Praha

 

Jsme ready na autogramiádu!

Už znáš Ektorův nový klip? Ne? Tak to je ale velká chyba. Velká! Přihodili jsme při natáčení ruku k dílu a náš Canna Bus tam rozjel svoji zářnou kariéru. Doslova.

Spolupráce s tímhle králem českého rapu je prostě masakr. V tom nejlepším slova smyslu. Chceš jeho limitku i ty? Přivezeme!

Jak to u nás vypadá

 
 

Jejich revírem je dálnice, jejich doručovací tempo je vražedné, jejich protivníci jsou překupníci drog, výrobci padělků a nekvalitního konopného zboží. Tým z CaliFarms pracuje ve dne v noci s jediným cílem – zajistit ti prvotřídní konopný zážitek!

Bezpečně a bez starostí.

Používáme ověření věku Adulto