ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

Novinky od CaliFarms: To tady ještě nebylo! Zjisti víc a vyhraj

 

 

Jsi srdcař? Víme! Proto jsme si pro tebe připravili našlapané novinky, které se ti budou (zvlášť teď v létě) určitě hodit. Fanfáry, prosíme! Představujeme ti vlastní doplňky – supr čupr kšiltovky s logem CaliFarms ve třech barvách; držák „popsocket“, který nedáš z ruky. Doslova. A pak ještě jednu vytuněnou libůstku, co ti nedá spát. A protože ti chceme dělat radost, rovnou jsme k tomu vykopli i soutěž. Chceš získat balíček plný CaliFarms novinek? Čti dál a buď výhře o krok blíž! 

 

Kšiltovky s logem CaliFarms

 

Nechceme módním návrhářům fušovat do řemesla, ale tohle je podle nás naprostý letní „must have“ pro všechny, co chtějí mít pod čepicí! Kšiltovka CaliFarms tě ochrání před sluncem a ještě budeš za stylaře. Kšiltovky mají unisex střih, jsou z kvalitního materiálu a zdobí je ikonické logo CaliFarms a taky náš tajný slogan (je důmyslně ukrytý na spodní straně, takže o tom budeš vědět jen ty). Velikost si navíc můžeš bez problémů přizpůsobit podle sebe.

 

Prostě dokonalé kombíčko pro všechny, co se nebojí dát světu najevo, že patří do našeho gangu. Chceš ji?

S CaliFarms máš pod čepicí! 

 

  • 100% bavlna
  • unikátní logo CaliFarms
  • tři barevné varianty (černo-červená, černá a modrá)
  • velikost si můžeš jednoduše přizpůsobit 
  • srdcovka naší značky ukrytá pod čepicí: „Established long time before it was legal“

Držák „popsocket“ nepustíš z ruky 

Jak víš, bezpečnost je pro nás na prvním místě. A protože jdeme s dobou, rozšířili jsme tohle pravidlo i na naše technologické „hračky“ (čti: mobily, tablety, čtečky… ) 

 

Popsocket je šikovná malá vychytávka, kterou jednoduše přilepíš na zadní kryt jakéhokoli zařízení a voilà – praktický držák je na světě! Je to dost „handy“ věcička při focení, sledování videí, psaní zpráv nebo čtení knih. Chceš mít svoje nádobíčko v bezpečí? Tak tenhle držák s vytuněným logem CaliFarms je tvoje šance! 

Teď už ti mobil nikam neuteče

 

  • snadné a pohodlné držení mobilu/tabletu/čtečky…
  • kvalitní a odolný materiál 
  • unikátní logo CaliFarms
  • dvě barevné varianty (bílá a černá)

 

 

 

 

K objednávce ti tenhle „gadget“ přibalíme jako dárek a pokud ho chceš samostatně, dostaneš ho od nás zdarma a zaplatíš jen za poštovné. 

 

To je dobrý deal, co říkáš?

 

Vyhraj CaliFarms balíček plný novinek!

 

A protože ti chceme dělat radost, vykopli jsme o novinky soutěž na Instagramu. Chceš si zahrát? Tak potřebuješ vědět, pár maličkostí. 

 

Jaká jsou pravidla?

 

✅ sleduj naši stránku na IG: CaliFarms

✅ dej „like“ soutěžnímu příspěvku

✅ označ do komentářů dva své parťáky 

✅ sdílej příspěvek u sebe ve stories

 

My za týden vylosujeme jednoho výherce a s celou parádou ho vyhlásíme u nás na profilu. Tak nás nezapomeň sledovat a držíme palce! 

Tajemství na závěr

 

Jsme si jistí, že tě ještě zajímá ta tajná malá „libůstka“, kterou jsme si pro tebe připravili a o které ještě nepadlo ani slovo, viď? Bude to mňamka – nová „vonná tyčinka“ (alias joint) v příchutích… které ti ale zatím neprozradíme. Takže se nech překvapit. A pokud ti to tajemství nedá spát, dopředu se omlouváme. 😇

 

Už teď nám ale můžeš věřit, že to bude něco extra. Letní, ovocné a osvěžující.

Tak buď ve střehu a vyhlížej první vlaštovky!

Používáme ověření věku Adulto